U heeft 30 dagen de tijd om te beslissen of u tevreden bent met het artikel.

Electronic Bee garandeert u dat voor alle geretourneerde artikelen uw geld terugkrijgt, op voorwaarde dat de artikelen in goede conditie worden geretourneerd. Dit houdt in dat u tijdens uw bedenktijd zorgvuldig om dient te gaan met het product en de verpakking. Het is toegestaan het product in die mate uitpakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien het product niet aan uw wensen voldoet, kunt u het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en, indien mogelijk in originele verpakking, aan ons retourneren.

Let op: Wij zouden het op prijs stellen als u de originele tape van de basisverpakking intact laat wanneer u het product wilt retourneren! 

Gemonteerde en gebruikte artikelen kunnen niet retour worden genomen.
Indien een artikel is beschadigd of gebruiks-/montagesporen heeft, wordt een retour niet geaccepteerd en volgt geen restitutie van de (volledige) aanschafwaarde. In overleg met de klant wordt de verdere afhandeling bepaald (artikel blijft in principe eigendom van de klant). Zorg dat u het artikel goed verpakt voor de retourzending; Electronic Bee stelt zich niet verantwoordelijk voor eventuele transportschade.

Zo retourneert u een artikel
Stuur altijd de artikelen compleet (incl. alle accessoires behorende bij het artikel) met het ingevulde retourformulier (dat is meegeleverd) retour. U kunt de artikelen vanuit Nederland gratis retour zenden via een Post NL service punt.
Vraag altijd om een verzendbewijs. Dit bewijs heeft u nodig om uw retour te kunnen traceren en kan in geval van vermissing door ons worden opgevraagd. Er is een adressticker meegeleverd die u op de doos kunt plakken.

Retourneren vanuit België
De kosten voor het retourneren vanuit België komen voor uw eigen rekening.

Geld terug
Als u de artikelen per post heeft teruggestuurd, wordt het betaalde bedrag direct naar u teruggestort bij ontvangst en beoordeling van de retourzending. (Dit duurt gemiddeld 3-7 werkdagen).

– Als u via Ideal heeft betaald, wordt het geld teruggestort naar het rekeningnummer waarmee u de betaling heeft

volbracht.

– Als u via Paypal heeft betaald, wordt het geld teruggestort naar het rekeningnummer waarmee u de betaling heeft

volbracht.

Ruilen
U heeft 30 dagen om te bepalen of u tevreden bent met het artikel.

Controleer of het product voldoet aan de retoureisen die hierboven vermeld staan.

Annuleren
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Electronic Bee reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).